Рецепта за Агнешки медальони по френски

Коментари · 274 Прегледа

Рецепта за Агнешки медальони по френски. Необходими продукти и начин на приготвяне на Агнешки медальони по френски. Рецепта за месно ястие.

Необходими продукти:

  • 4 агнешки медальона
  • 2 с.л. дижонска горчица
  • 2 с.л. подправки от Прованс
  • 2 с.л. масло

 

Приготвяне или как се готви ястието:

  1. Запържвате измитите и подсушени медальони в силно загрята мазнина за около 2-3 минути от всяка страна докато получите красив златист цвят.
  2. След това намазвате добре с горчицата и поставяте в подходящ огнеупорен съд.
  3. Смесвате малко галета с поправките от Прованс и посипвате медальоните със сместта.
  4. Заливате с разтопеното масло и пъхате във фурната за 3-4 минути докато получат златиста коричка.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg