Рецепта за Агнешка курбан чорба.

Коментари · 298 Прегледа

Рецепта за Агнешка курбан чорба. Вкусна Агнешка курбан чорба.
Рецепта за Агнешка курбан чорба.

Необходими продукти:

  • 1 к.ч.оцет;
  • 1 с.л.сол;
  • 1 вр.джоджен пресен;
  • 1 с.л.олио;
  • 1 ч.л.червен пипер;
  • 2 бр.яйца;
  • 800 гр.агнешко месо;
  • 1 с.л.брашно тип 500;
  • 1 вр.лук кромид пресен;

Начин на приготвяне:

  1. Вземете агнешко месо - врат.
  2. Сварете го в 2 литра подсолена вода.
  3. Извадете и отделете месото.
  4. Накъсайте на парченца.
  5. В олиото запържете брашното, добавете нарязания на ситно пресен лук, за кратко разбъркайте, прибавете червения пипер, накъсаното месо и изсипете прецедения бульон от свареното месо.
  6. Нарежете джоджена и изсипете в супата.
  7. Застройте преди сервиране, като разбиете двата жълтъка с 1 кафена чашка оцет и застройте супата.
  8. Загасете котлона и с вилица взимайте по-малко от белтъка и пускайте в супата.
  9. Целта е да се получат цели парченца белтък.
Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg