Рецепта за Гаспачо от пъпеш и раци

Коментари · 326 Прегледа

Рецепта за Гаспачо от пъпеш и раци. Необходими продукти и начин на приготвяне на Гаспачо от пъпеш и раци. Рецепта за супа с морски деликатеси (супа с раци).

Необходими продукти:

  • Пъпеш
  • 4 бр Домати
  • 1 бр Краставица
  • 1/2 Глава лук
  • 1/2 Червена чушка
  • 1 с.л. Зехтин
  • Риган
  • Оцет -1 с.л.
  • Доматен сок - 1 с.л.
  • Варен омар, рак - 200 гр.

 

Приготвяне или как се готви ястието:

  1. Пъпеша се изчиства от семките и се издълбава, кората се запазва, а месестата част от пъпеша се слага в гаспачото.
  2. С месото на пъпеша и други компоненти се смилат, за да направите гаспачо.
  3. Наливаме в пъпеша гаспачото и гарнираме с омара или рака.

 

Коментари
Търсене

Кулинарен блог с рецепти | Рецепти | Хранителни продукти и Напитки | Кулинарни съвети | КУЛИНАРНИ КОНКУРСИ | Рецепти за Салати | Рецепти за супи без месо | Рецепти за супи с месо | Рецепти за предястия без месо | Рецепти за предястия с месо | Рецепти за основни ястия без месо | Рецепти за основни ястия с месо | Рецепти за основни ястия с риба | Рецепти за тестени изделия и печива | Рецепти за десерти | Здравословни рецепти | Рецепти за деца и бебета/Детска кухня | Консервиране на храна | Рецепти за напитки | Кулинарни менюта/Меню с Рецепти | Рецепти за сосове и гарнитури | Рецепти за маринати | Кулинарни статии | Ергенско парти, Моминско и Фирмени партита. Цялостна организация на партита MYPARTY.INFO | SMS и Бизнес Съобщения във Viber, WhatsApp и др. с Mobica.bg