Продукти: за 4 порции
• Свинско филе – 800 гр.
• Олио – 40 мл.
• Праз – 6 стръка
• Домати – 3 бр.
• Пипер – 4 бр.
• Червен пипер – 1/2 ч.л.
• Черен пипер – 1/2 ч.л.
• Яйца – 8 бр.
• Сол
• Люти чушки – 4 бр.
Начин на приготвяне:
Свинското филе се нарязва на хапки и се запържва до златист цвят в тиган с мазнина. След като се извади в същата мазнина се задушават праза, пипера и доматите, предварително нарязани на ситно. Когато зеленчуците се задушат, месото се връща в тигана, където се прибавят и подправките. Всичко се задушава до готовност. Отделно се приготвят омлетите, които са според броя на порциите. За всеки омлет по – две яйца. Във всеки омлет се слага от свинската кавърма и 1 люта чушка и се завива. Ястието се сервира топло.
Рецепти, Готварски рецепти, кулинария, готварство.
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ПРИ НАС в Кулинарна социална мрежа Mandja.com Поканете Приятелите си също да се регистрират, за да сме си полезни, да си споделяме рецепти и да се забавляваме - готвейки ❤️ УЧАСТВАЙТЕ В ДВАТА НИ КОНКУРСА. КУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА РЕЦЕПТА И ФОТОКУЛИНАРЕН КОНКУРС ЗА СНИМКА НА ЯСТИЕ.